Welke Minecraft pakket moet ik kiezen?

Deze kennisbank helpt je met het kiezen voor het beste Minecraft pakket wat bij jou het beste past. Wij hebben onze pakketen opgedeeld in twee varianten we hebben een Premium optie en we hebben de Budget optie. De budget opties is de meeste gekozen optie en ideaal voor servers waarmee je met vrienden gaat survivallen en niet te veel plugins en werelden toevoegt. Wil je maximale performance en wil je dat je server snel opstart! Dan is de Premium optie ideaal voor jou en voldoet aan alle hoge eisen die je maar kunt stellen!

Specificatie Budget Minecraft servers:
CPU: AMD Epyc 7443P 4.00GHz
Ram: 3200MHz DDR4
Disk: NVMe SSD
Netwerk: 10Gbit

Specificatie Premium Minecraft servers:
CPU: Intel Core I9-13900K 5.80GHz
Ram: 4800MHz DDR5
Disk: NVMe SSD
Netwerk: 10Gbit

Welk pakket raden wij aan bij welke versie zonder modpack:

CobblestoneStoneCoalIronLapizRedstoneGoldDiamondDirtClayGravel
Bungecord✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.8✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.9✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.10✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.11✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.12✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.13✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.14✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.15✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.16✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.17✔️✔️✔️✔️✔️
1.18✔️✔️✔️✔️✔️
1.19✔️✔️✔️✔️✔️
1.20✔️✔️✔️✔️✔️

Let op dit is een advies! Het kan zijn dat je server meer ram vraagt dan je pakket heeft dan moet je als nog je pakket verhogen!

Welk pakket raden wij aan bij welke versie met modpacks

CobblestoneStoneCoalIronLapizRedstoneGoldDiamondDirtClayGravel
1.8✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.9✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.10✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.11✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.12✔️✔️✔️✔️✔️✔️
1.13✔️✔️✔️✔️
1.14✔️✔️✔️✔️
1.15✔️✔️✔️✔️
1.16✔️✔️✔️
1.17✔️✔️
1.18✔️✔️
1.19✔️✔️
1.20✔️✔️

Let op dit is een advies! Het kan zijn dat een modpack meer ram vraagt en je als nog een hogere pakket nodig hebt!

Bijgewerkt op: 22/06/2023