Verbind met SFTP.

Als je niet weet hoe je moet verbinden met SFTP bekijk dan deze tutorial

Upload je wereld.

Als je de wereld als normale wereld wilt instellen moet je de level-type in het bestand "server.properties" aanpassen naar de naam van je wereld.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een wereld te uploaden en in te stellen. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op