Hoe upload je een wereld?

Ga naar het gamepaneel en klik op je server.

Stop de server

Verbind met SFTP.

Als je niet weet hoe je moet verbinden met SFTP bekijk dan deze tutorial

Upload je wereld.

Doormiddel van deze stappen zou het je gelukt moeten zijn om een wereld te uploaden. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Als je wilt weten hoe je deze wereld instelt in je server raad ik aan om verder te lezen.

Ga terug naar het kopje "Bestanden" en open de server.properties.

Zet bij "level-name" de naam van je nieuwe server (in dit geval world2). Sla vervolgens de server.properties op.

Ga terug naar de console en start de server.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een wereld te uploaden en in te stellen. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op