Voor deze uitleg heb je een minecraft server nodig en de Dynmap plugin nodig.

Installeer de Dynmap plugin. Gebruik hier voor de kennisbank die hier onder staat beschreven.
(https://kennisbank.mc-node.net/nl/article/hoe-installeer-ik-een-plugin-1c93st1/)

Voeg een extra poort toe aan de server.
(https://kennisbank.mc-node.net/nl/article/hoe-voeg-ik-een-extra-poort-toe-asssx8/)

Ga naar het gamepaneel en klik op je server.

Stop de server

Ga naar file manager.

Ga naar het mapje plugins.

Klik daarna op het mapje "Dynmap"

Klik vervolgens op "configuration.txt"

Vul de extra poort in (op regel 332) die je eerder hebt aangemaakt.

Klik vervolgens op Sla Op.

Herstart vervolgens je server.

Open een nieuw venster op je internetbrowser en vul daar het IP in wat u heeft ingevuld in de configuration.txt en daarna doet u : poort.

Voer vervolgens "/dynmap fullrender world" uit in de server zodat uw wereld gaat laden op de webpagina.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een dynmap op te zetten. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op