Artikelen over: Minecraft servers

Hoe installeer ik forge?

Ga naar de officiële website van Forge en selecteer hier de gewenste versie.

Klik hier op instaler bij Download Recommended.

Wacht tot dat hij gedownload is en open het bestandje.

Als het bestandje is geopend klik dan op install server en selecteer de gewenste folder.

Klik dan op “OK”.

Wacht totdat de installer klaar is dan staat Forge in je mapje.

Zorg nu dat “forge-versie” naar “server.jar” word genoemd

Upload nu deze bestanden met SFTP.

Mocht je niet weten hoe sftp werkt lees dan Hoe gebruik ik SFTP?

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om Forge te installeren.
Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 12/07/2022