Hoe zie ik het gebruik van mijn vps?

Ga naar het vpspaneel en klik op je vps.

Klik op "Serial Console".

Klik op "Create Session"

Vervolgens open je het programma putty

Vervolgens vul je de Username in bij stap 1 die op ons vpspaneel staat, daarna doet u een "@" en kopieer je het Addres bij stap 2.

Als het goed is moet de Host Name er dan zo uitzien

Daarna zie je password: en een groen blokje staan, hier voert u het wachtwoord in wat bij "Serial Console" Staat, dus ook wel Password. Als u het wachtwoord heeft gekopieerd moet je rechtermuis knop doen om het wachtwoord te plakken. En dan moet je alleen nog op enter klikken en je zit in de vps.

U bent nu ingelogd in uw ssh, indien u htop al heeft geinstalleerd typ dan htop, indien dit niet het geval is typ dan apt install htop. Indien dit geladen is typ dan: htop.

Wanneer je al deze stappen heeft gevolgd krijg je dit scherm:

Als u alle stappen heeft gevolgd kan u zien wat de vps daadwerkelijk gebruikt qua CPU en RAM verbruik.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn het gebruik te zien van mijn vps. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 28/02/2022