Hoe verander ik mijn besturingssysteem?

Een besturingssysteem veranderen op een OpenVZ VPS:

Ga naar het VPS Paneel en log in met de gegevens welke in je mailbox zijn afgeleverd.

Klik op de VPS waar je het besturingssysteem van wilt veranderen.

Klik op "Reinstall".

LETOP! Wanneer je op "Reinstall" drukt zal alle data van je VPS worden verwijderd, deze actie is niet terug te draaien!

Kies een besturingssysteem en klik op "Reinstall".

Een besturingssysteem veranderen op een KVM VPS:

Ga naar het Virtualizor Paneel en log in met de gegevens welke in je mailbox zijn afgeleverd.

Klik op de KVM VPS waar je het besturingssysteem van wilt veranderen.

Klik op "Install".

LETOP! Wanneer je op "Reinstall" drukt zal alle data van je KVM VPS worden verwijderd, deze actie is niet terug te draaien!

Kies een besturingssysteem, vul een wachtwoord in en klik op "Reinstall".

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een besturingssysteem van een VPS te veranderen. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 10/04/2021