Hoe verbind ik met extern bureaublad?

Voor deze uitleg heb je windows met extern bureaublad nodig (dit zit standaard op uw computer) Hier voor heb je een Premium VPS nodig.

Klik op je windows logo.

Typ "extern buraublad" in de zoekbalk.

Vul het IP van uw KVM VPS of uw GTAV Online IP in bij de pijl.

Vul uw gebruikersnaam in bij de pijl.

Er opent een scherm waar u uw wachtwoord moet invullen. Vul daar dus ook uw wachtwoord in.

Er opent een scherm waar in staat dat de server niet geverifieerd kan worden. Hier word de vraag gesteld of u toch door wilt gaan. Klik hier op "Ja"

U bent succesvol verbonden.

Alle gegevens kan u vinden bij uw product informatie op https://mc-node.net/.

Doormiddel van dit artikel is het gelukt om uw KVM VPS of uw GTAV online server te kunnen beheren via extern bureaublad. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 06/02/2023