Ga naar je pterodactyl paneel welke je hebt ontvangen in je mailbox en klik op het tandwieltje rechts bovenin.



Klik op "Users".



Klik op "Create New".



Vul de velden in en klik op "Create User".



Zet Administrator naar "yes" indien deze gebruiker elke permissie moet krijgen op het paneel

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een gebruiker aan te maken op je pterodactyl paneel! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !