Hoe maak ik een database aan voor mijn server?

Ga naar je pterodactyl paneel welke je hebt ontvangen in je mailbox en klik op het tandwieltje rechts bovenin.

Klik op "Servers".

Klik op de server waar de database aan moet worden toegevoegd.

Klik op "Build Configuration"

Verander de "0" bij het kopje "Database Limit" naar een groter getal (Bijvoorbeeld: 3) en klik daarna op "Update Build Configuration".

Klik op het server icoontje rechts bovenin.

Klik op de server.

Klik op "Databases".

Klik op "New Database".

Vul een database naam in en klik vervolgens op "Create Database".

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om database aan te maken voor je server via je pterodactyl paneel! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 09/04/2021