Hoe importeer ik een egg?

Ga naar je pterodactyl paneel welke je hebt ontvangen in je mailbox en klik op het tandwieltje rechts bovenin.

Klik op "Nests".

Klik op "Create New".

Vul de velden in en klik op "Save".

Klik opnieuw op "Nests".

Klik op "Import Egg".

Veel json bestanden zijn te vinden op de github van parkervcp.

Kies het json bestand welke je heeft gedownload, selecteer de nest die je zojuist hebt aangemaakt en klik daarna op "Import"

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een egg toe te voegen op je pterodactyl paneel! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 09/04/2021