Hoe voeg ik een extra poort toe aan mijn server?

Om een extra poort toe te voegen aan de server, moet er eerst een poort open staan, dit kan via deze stappen.

Ga naar je pterodactyl paneel welke je hebt ontvangen in je mailbox en klik op het tandwieltje rechts bovenin.

Klik op "Servers".

Klik op de server waaraan de poort moet worden toegevoegd.

Klik op "Build Configuration"

Klik op het veld onder "Assign Additional Ports", kies een port en klik vervolgens op "Update Build Configuration".

Om de poort in werking te zetten, moet de server worden herstart.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een server een extra poort te geven via je pterodactyl paneel! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 09/04/2021