Hoe open ik extra poorten op mijn node?

Ga naar je pterodactyl paneel welke je hebt ontvangen in je mailbox en klik op het tandwieltje rechts bovenin.

Klik op "Nodes".

Klik op "Node".

Klik op "Allocation".

Vul bij "IP Address" het IP adres van de VPS in, vul bij "Ports" de porten in welke je open wilt zetten en klik hierna op "Submit".

Om een range poorten te openen, met als voorbeeld poort 25566 tot 25600, kan je gebruik maken van de notatie "25566-25600".

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om extra poorten open te zetten via je pterodactyl paneel! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 09/04/2021