Hoe installeer ik Java-17?

Klik op de 3 tandwieltjes boven in je scherm.

Klik op "Nests"

Klik op "Minecraft".

Klik op "Paper".

Bij de pijl moet je deze naam/image invullen: "ghcr.io/pterodactyl/yolks:java_17" als je dat hebt gedaan ga je helemaal naar beneden en zie je het knopje "Save" Wanneer je dat gedaan hebt kan je met success gebruik maken van java 17.

Tips:

Tip 1. Bij het aanmaken van een nieuwe server selecteer je op deze manier java_17

Tip 2. Als je al een bestaande server hebt klik je op "Startup"

Tip 3. Daarna klik je op "Docker Image" en daar zie je de java_17 verschijnen.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om java 17 te installeren op je paneel! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 14/02/2022