Hoe houd ik de exploit tegen?

Het is raadzaam om eerst altijd een backup te maken voordat er iets wordt veranderd. Een backup kan worden gemaakt in een aantal stappen.

Uitleg voor Paper 1.16.5, 1.17 & 1.18:

Ga naar het gamepaneel en klik op je server.

Zet de server uit en klik op "Versie".

Druk op "Paper" en druk vervolgens op je gewenste paper versie, druk hierna op verander versie.

Start de server opnieuw op.

Uitleg voor overige game versies (zoals Spigot, Paper 1.8 tot 1.16.4):

Ga naar het gamepaneel en klik op je server.

Download de onderstaande bestanden:

- ProtocolLib Download
- ExploitFix-Java8 Download Java 8 variant
- ExploitFix-Java11 Download Java 11 variant

Upload de plugins in het mapje "Plugins" via de SFTP en herstart de server.

Uitleg voor bungeecord:

Ga naar het gamepaneel en klik op je server.

Download de onderstaande bestanden:

- ProtocolLib Download
- ExploitFix-Java8-Bungeecord Download

Upload de plugins in het mapje "Plugins" via de SFTP en herstart de server.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn je server veilig te houden en de exploit tegen te houden! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op