Wat houden de minecraft versies in?

Op ons paneel hebben we verschillende soorten minecraft versie's, ook zijn er buiten deze 4 nog een paar andere bekende versie's, hier is een uitleg over de versie's.

Paper - Paper is de volgende generatie Minecraft-serversoftware, deze software is compatibel met Spigot plug-ins en biedt de beste prestaties. Paper is een zogenoemde 'fork' van de Spigot variant.
Spigot - Spigot is de populairste gebruikte Minecraft-serversoftware ter wereld. Spigot is een aangepaste versie van CraftBukkit met honderden verbeteringen en optimalisaties
Vanilla - De Vanilla-software is de ongewijzigde Minecraft-serversoftware die rechtstreeks door Mojang is gemaakt. Met deze versie kunnen er geen plugins worden gebruikt.
Purpur - Purpur is een fork van Paper en Tuinity met het doel nieuwe en interessante configuratie-opties te bieden, die het mogelijk maken een unieke spelervaring te creëren die nergens anders wordt gezien.
Forge - Forge is de versie voor mod(s)(packs). Hiermee kunt u vrijwel met elke mod spelen!

Als u nog meer vragen heeft kan u die stellen via onze website of een mail sturen naar info@mc-node.net.