Klik bovenaan op "Users".

Klik op "new user".

Vul het email adres van de medegebruiker in, stel de permissies in en klik op "invite user".

Mocht de medegebruiker nooit eerder een account hebben gehad op het gamepaneel, dan ontvangt de medegebruiker ontvangt een email met daarin instructies om een account aan te maken.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een medegebruiker toe te voegen! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op