Klik op het window logo rechts onderaan je computer.

Typ CMD in en klik op enter.

Ga naar het gamepaneel.

Klik op het IP dan kopieerd ons panel het IP.

Typ "ping" in de cmd en plak daar achter het IP dat je net heeft gekopieerd. Let op! Haal de poort weg (Dit is alles achter de dubbele punt en dus ook de dubbele punt zelf.)

Klik op enter. En dan zie je dat cmd wat dingen gaat doen. Hier komt uiteindelijk een IP uit.

Je hebt het CijferIP van jouw server succesvol gevonden.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om het cijferIP van de server te krijgen. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op