Hoe verander ik van gamemode?

Zorg dat je in je server zit.

Voor deze actie is op nodig, weet je niet hoe je op krijgt klik dan hier voor een uitleg.

Klik op "/" zodat je een command kan uitvoeren en typ /gamemode <gamemode>.

<gamemode> kun je vervangen door de gewenste gamemode (adventure, creative, spectator of survival) en klik op enter.

Nu zit je in de gewenste gamemode.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om je gamemode aan te passen. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 21/12/2023