Het is raadzaam om eerst altijd een backup te maken voordat de versie wordt veranderd. Een backup kan worden gemaakt in een aantal stappen.
Ga naar het gamepaneel en klik op je server.



Stop de server



klik op het knopje verander naast de server versie waar uw server nu op staat.



Selecteer uw gewenste server versie en kies of u uw bestanden wilt verwijderen of niet voor meer informatie hier over kunt u kijken in het kader uitleg wat er naast staat.



Start de server weer op en uw versie is veranderd.



Indien er een fout ontstaat tijdens het opstarten, dan is de kans groot dat je wereld niet overeen komt met de server versie. Dit is op te lossen door de mappen "world", "world_nether", "world_the_end" te verwijderen via het bestandsbeheer.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn je versie van je server te veranderen! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !