Hoe verander ik mijn FiveM license key?

Log in op het Panel en klik op je server.

Klik op het kopje Instellingen

Als je al een FiveM License key hebt, kun je deze hier invullen. Mocht je nog geen FiveM License key hebben, laat deze pagina dan openstaan en ga verder met stap 4.

Ga naar de FiveM Keymaster.

Klik daar op de register knop om een nieuwe key aan te maken. Of kopieer een key uit het overzicht eronder.

Zodra je een FiveM key hebt kun je deze invullen in het venster van stap 3 wat nog openstaat.

Doormiddel van dit artikel zou het gelukt moeten zijn om een licentie sleutel aan te vragen en in de server toe te voegen. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 13/08/2021