Hoe stel in TxAdmin in en krijg ik het werkend?

In deze tutorial tonen we je hoe je TxAdmin kan instellen op het gamepanel. Eerst zal je TxAdmin moeten aanzetten, dat kan hier.

Ga naar het gamepaneel en klik op je server.

Ga naar de console

Start de server

Klik op de link die na een paar seconden in de server console komt

Vul de PIN in die je in de server console ziet in de site.

Druk op "CONTINUE"

Kies een sterk wachtwoord voor de TxAdmin Master Account

Volg de installatie voor de local data hiermee gaat de txadmin op de bestanden die nu al op je server staan. (ga naar stap 9 als je de FiveM template wilt gebruiken)

Volg de installatie voor de Templatte hiermee gaat de txadmin op nieuwe bestanden. (ga naar stap 8 als je je huidige bestanden wilt gebruiken)

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om TxAdmin in te stellen op je server. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 05/03/2022