Hoe zet ik TxAdmin aan?

Ga naar het Panel en log in, klik daarna op je server.

Klik op het kopje Instellingen

Ga helemaal naar onder in je instellingen, en maak een nieuwe port aan.

Vul de nieuwe port die je hebt aangemaakt bij "TXADMIN POORT" in.

Ga naar het stukje "TXADMIN" en maak van de 0 een 1.

Zodra je je server nu herstart kan je je txadmin in komen via http://serverip:txadminport/ bijvoorbeeld: http://141.95.6.122:40176/

Doormiddel van dit artikel zou het gelukt moeten zijn om je txadmin aan te zetten en een port er aan koppelen. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 27/05/2022