Hoe installeer ik een esx-pack?

Hoe installeer ik het esx-pack?

Volg de stappen hieronder voor de volledige uitleg

Download de volledige ESX pack dit gaat via de link hieronder of klik hier, daar kan je kiezen of je het in een zip file wilt of een normale download.

https://mega.nz/folder/gFg1FIBI#OzdCDKxfE_YnW76n0kAIsg

Zodra je alles hebt gedownload log je in met je SFTP. Hoe kan ik met mijn server connecten via WinSCP of FileZilla?

Sleep de map [ESX] en mc-node-pack in je server.

Voorbeeld:

We gaan nu de ESX aanzetten. Volg de stappen hieronder.

Open server.cfg (dubbelklik met linker muisknop voor te openen)

Voeg dit toe: (en houd je server.cfg open voor de volgende stap)

# Mc-Node Esx-Pack

ensure async

ensure fxmigrant

ensure mysql-async

ensure es_extended

ensure esx_menu_default

ensure esx_menu_list

ensure esx_menu_dialog

ensure esx_billing

ensure cron

ensure esx_addonaccount

ensure esx_addoninventory

ensure esx_society

ensure esx_vehicleshop

ensure esx_datastore

ensure skinchanger

ensure esx_skin

ensure esx_identity

ensure esx_license

ensure esx_service

ensure esx_holdup

ensure esx_jobs

ensure esx_status

ensure esx_optionalneeds

ensure esx_rpchat

ensure esx_joblisting

ensure esx_weaponshop

ensure esx_shops

ensure esx_phone

ensure esx_policejob

ensure esx_taxijob

ensure esx_accessories

ensure instance

ensure esx_property

ensure esx_realestateagentjob

ensure esx_lscustom

ensure esx_bankerjob

ensure esx_barbershop

ensure esx_basicneeds

ensure esx_boat

ensure esx_ambulancejob

ensure esx_drugs

ensure esx_clotheshop

ensure esx_sit

ensure esx_dmvschool

ensure esx_atm

ensure esx_cruisecontrol

ensure esx_animations

ensure esx_voice

ensure esx_garage

ensure esx_mechanicjob

ensure esx_moneywash

Voorbeeld:

De ESX-Pack is nu in je server, maar om data op te slaan moet je ook nog een database maken. Volg weer de stappen hieronder.

Eerst ga je een database maken via ons panel hier klik je op je server en ga je naar het kopje "Databases" hier maak je een nieuwe database aan. De naam kan je zelf bepalen, als je de naam hebt ingevuld dan klik je op "Maak database" Houd dit ook weer open.

Nu gaan we de Database verbinden. Volg weer de stappen hieronder.

Zet dit in je server.cfg (die je open moest houden)

set es_enableCustomData 1

set mysql_connection_string "server=SERVERIPZONDERPORT;uid=USERNAME;password=PASSWORD;database=DATABASENAME"

Nu gaan we de database gegevens invullen.

Maar nu moeten we ook nog de DATABASENAME hebben

Dat doe je zo:

Hoe alles er nu uit hoort te zien: (let niet op de gegevens per database is het anders)

Nu gaan we onze sql file in de Database laden. Volg weer de stappen hieronder.

Je logt in in je database. Volg vanaf stap 4 Hoe log ik in in me database?

klik nu op je database en ga naar "Query"

Daar ga je de sql file inzetten, die heb je aan het beging gedownload de naam is esx-pack-klaar.sql

De file open je via nodepad/kladblok en kopieer en plak je volledige in je Query.

Hoe open ik het bestand?

Waar/Hoe zet ik het erin?

Druk Rechter muis knop en klik op "Alles Selecteren" en daarna op "Kopiëren".

Druk Rechter muis knop en klik op "Plakken".

Hierna klik je op de play/run knop.

Waar kan ik me database zien?

Je database kan je zien doormiddel op het refresh knopje te drukken en daarna op je database.

Je bent klaar met de esx pack installatie.

Je hebt nu als het goed is gegaan, een server met ESX erin, en een database die is gekoppeld aan je esx/server. Mocht je enige verdere vragen hebben contacteer support via een ticket, live chat of discord wachtkamer.

Het kan zijn dat de file mc-node-pack lang/niet opstart, Dit komt doordat u een server heeft van weinig ram/CPU. hiervoor adviseren wij u de premium pakketten te kopen.

Bijgewerkt op: 08/01/2023