Hoe upload ik een resource pack in mijn server?

Resource pack toevoegen aan dropbox

Maak een account aan op dropbox en log in.
Klik op "upload files" en upload je resource pack naar je dropbox.
Vind je resource pack in je dropbox en druk op "share". Kopieer nu de link van dropbox.

Zorg ervoor dat de settings "Iedereen met de link" ingeschakeld is.

Resource pack toevoegen aan je server

Druk op je server en ga naar "Properties".

Zet bij "resource-pack" je dropbox link.

Verander je link van https://www.dropbox.com/resourcepack?dl=0 naar https://dl.dropboxusercontent.com/resourcepack?dl=1 .

Sla de properties op en restart de server.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een resource pack te uploaden. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op