Hoe schakel ik de melding "Inhoud van de website wordt geblokkeerd." uit?

Als je een installatie van Windows Server hebt en je probeert Internet Explorer te gebruiken, zal je ongetwijfeld het bericht krijgen dat je het domein moet toestaan voor elke website die je probeert te openen. Dat is natuurlijk erg vervelend. In dit artikel leggen we uit hoe je deze melding uit zet.

Verbind met je extern bureaublad, indien je niet weet hoe dit moet. Leggen wij je dat in deze kennisbank uit.

Ga in je Server Manager naar het kopje 'Local Server' (1)

Klik dan op "IE Enchanced Security Configuration" (1)

Zet dan de 2 vinkjes op "Off".

Klik daarna op 'OK' en herstart je VPS.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om deze veiligheids melding uit te zetten! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 10/06/2021