Artikelen over: Minecraft servers

Hoe pas ik mijn view distance aan?

De view distance aanpassen op spigot, bukkit en paper werkt anders dan op vanilla en forge. Indien u forge of vanilla gebruikt moet u iets naar onder scrollen!

Ga naar het gamepaneel en klik op je server.

Ga naar "Bestanden".

Open het bestand "spigot.yml".

Scroll naar regel 89, daar zie je view-distance: 3 staan, verander het cijfer 3 naar het gewenste cijfer voor de view distance. Druk hierna op "Sla op"

Restart de server.

Je hebt nu de view distance aangepast voor een bukkit, paper of spigot server! Indien je de view distance wilt aanpassen van een forge of vanilla server dient u verder te lezen.

Ga naar het gamepaneel en klik op je server.

Klik op "properties".

Zet bij "view-distance" de gewenste waarde neer en druk op "sla properties op".

Restart de server.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om je view distance aan te passen. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 12/07/2022