Het is raadzaam om eerst altijd een backup te maken voordat de server wordt geoptimaliseerd. Een backup kan worden gemaakt in een aantal stappen.

De optimalisatie is gebaseerd op versie 1.13+, op andere versies kan geen garantie worden gegeven.

Ga naar het gamepaneel en klik op je server.

Klik bovenaan op "Settings".

Klik op "optimaliseer server".

Klik op "Ja, optimaliseer server".

Klik op "console".

Wacht tot de "installing" melding verdwenen is.

Start uw server op.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om je server te laten optimaliseren! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op