Hoe open ik een sftp sessie naar mij vps?

Voor deze uitleg heb je een SFTP client nodig, in deze kennisbank maken we gebruik van filezilla.
De gegevens (Host en root wachtwoord) zijn te vinden in de mail welke je hebt gekregen na het bestellen van de vps.

Open uw filezilla

Vul in de juiste vakjes nu de juiste gegevens uit de mail vul bij username root in en als poort 22.

Klik vervolgens op "Snelverbinden".

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om je server te kunnen beheren via SFTP! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 20/04/2022