Hoe maak ik timings?

Ga naar het gamepaneel en klik op je server.

Klik op de server console waar je de timings wilt maken.

Type in de console de commando 'timings on'

Wacht nu langer dan 3 minuten om de server de nodige gegevens te verzamelen. Hoe langer je timings laat staan, hoe beter het resultaat zal zijn. Ongeveer 10 minuten is al een lang genoege periode om te zien wat precies de problemen zijn in uw server.

Nadat je 3 - 10 minuten hebt gewacht type je in de console 'timings paste' om de timings te laten stoppen en het resultaat te laten zien.

Je krijgt nu een link in de console op je server, deze kan je openen en zelf bekijken of doorsturen naar onze support voor hulp.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om timings aan te zetten op je server. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op