Artikelen over: Minecraft servers

Hoe los ik het probleem Jar file missing op?

Je ontvangt de error van Jar file is missing of Unable to access.

Je gaat naar "Versie"

Daarna klik je op het vakje onder "Type" en selecteer je paper, spigot, purpur, vanilla en dan als je een type hebt geselecteerd klik je onder op het vakje bij "Versie" en klik je op een versie naar wens. Bijvoorbeeld 1.18.2 of 1.17 Daarna klik je op "Versie veranderen"

Daarna klik je terug op "Console"

Dan klik je op "Start" en dan start de server op en dan zou de server moeten opstarten. Als de server als nog niet opstart is het mogelijk dat de java versie niet correct staat. Dit kan je veranderen bij "Instellingen" en dan bij docker image. Bij de versie 1.17 tot 1.18.2 wordt er gebruik gemaakt van de java versie Java_17 bij de versie 1.16.2 tot 1.16.5 hebt geselecteerd selecteer je de java versie java-16. Als je de versie 1.8.8 tot 1.15.2 hebt geselecteerd selecteer dan de java versie java-11.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om het probleem Jar file missing verholpen te hebben. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 12/07/2022