Hoe installeer ik netdata op mijn VPS?

De gegevens (IP adres en root wachtwoord) zijn te vinden bij de mail welke je hebt gekregen na het bestellen van de VPS.

Open PuTTY, vul het IP adres van de VPS in en druk op "Open".

Klik op "Ja".

Vul "root" in en klik op de ENTER toets.

Bij het typen van het wachtwoord zal niks zichtbaar worden, om het wachtwoord te plakken moet je eenmaal "Rechtermuis" indrukken en daarna de "ENTER" knop indrukken.

Vul het wachtwoord in.

Typ bash <(curl -Ss https://my-netdata.io/kickstart.sh) in de SSH van de VPS en klik op de ENTER toets.

Klik de ENTER toets.

Typ Y en klik op de ENTER toets.

Klik de ENTER toets.

Wacht tot het onderstaande bericht zichtbaar is, hierna is de netdata bereikbaar via JE VPS IP:19999, bijvoorbeeld http://185.227.242.1:19999

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om met de SSH van je VPS te verbinden en hierna netdata te installeren. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 10/04/2021