Hoe installeer ik GeyserMC?

Je moet de plugin "GeyserMC" al gedownload hebben, deze kan je hier downloaden

Ga naar het gamepaneel en klik op je server.

Ga naar bestanden.

Ga naar "Plugins"

Upload hier je plugin.

Start je server nu, zodra de server is opgestart en je ziet dat GeyserMC is ingeladen kan je de server weer stoppen.

Open de folder "Geyser-spigot".

Open het bestand "Config.yml"

Verander hier hier de poort die je extra hebt aangemaakt en druk op "Inhoud opslaan".

Als je niet weet hoe je een extra poort moet maken raad ik aan om deze tutorial te bekijken.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om GeyserMC te installeren! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op