Ga naar het $ teken.

Typ hier whitelist on als je hem aan wilt zetten of whitelist off als je hem uit wil zetten.

Als je een speler wilt toevoegen dan moet je hier whitelist add <spelernaam> typen wil je een speler verwijderen typ je whitelist remove <spelernaam>

Bij <spelernaam> moet de naam van de speler, zonder de haakjes!

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een whitelist in te stellen. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op