Hoe gebruik ik een whitelist?

Ga naar het gamepaneel en klik op je server.

Ga naar de console pagina.

Ga naar de balk onder in uw console.

Typ hier whitelist on als je hem aan wilt zetten of whitelist off als je hem uit wil zetten.

Dit kunt u ook in-game doen, hiervoor heeft u OP nodig en moeten voor de commands een "/".

Als je een speler wilt toevoegen dan moet je hier whitelist add <spelernaam> typen wil je een speler verwijderen typ je whitelist remove <spelernaam>

Bij <spelernaam> moet de naam van de speler, zonder de haakjes!

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een whitelist in te stellen. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op