Artikelen over: GTA V Online

Wat is Update FiveM Artifacts en hoe zet ik het aan/uit?

Update FiveM Artifacts zorgt er voor per keer dat jij je server herstart dat hij automatisch de server gaat update naar de nieuwste versie.

Log in op het Panel en klik op je server.

Zoek op het dashboard naar "Update FiveM Artifacts:" Hier kan je het aan of uit zetten, zodra er staat Disable staat het al aan, zodra er staat Enable staat het uit.

Doormiddel van dit artikel zou het gelukt moeten zijn om Update FiveM Artifacts aan/uit te zetten. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 14/12/2021