Wat is resource cache en hoe zet ik het aan/uit?

Cache resources extern is voor minder load op je server, zodra je dit aan hebt zal je server dus stabieler draaien dan normaal. Verder is het makkelijk om aan/uit te zetten.

Log in op het Panel en klik op je server.

Ga naar het kopje instellingen.

Ga iets naar onder tot er staat "RESOURCES CACHEN" zodra er een 0 staat is het uit, als er een 1 staat, staat het aan.

Doormiddel van dit artikel zou het gelukt moeten zijn om resource caching aan/uit te zetten. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 14/12/2021