Wat is Clear Internal Cache en hoe zet ik het aan/uit?

Hierdoor word per server herstart heel de cache leeg gemaakt, hier in worden cache file in op geslagen het is niet schadelijk om die aan te zetten, wel duurt het wat langer bij het opstarten maar het zorgt ook voor een beter lopende server.

Log in op het Panel en klik op je server.

Zoek op het dashboard naar "Clear Internal Cache:" Hier kan je het aan of uit zetten, zodra er staat Disable staat het al aan, zodra er staat Enable staat het uit.

Doormiddel van dit artikel zou het gelukt moeten zijn om Clear Internal Cache in/uit te schakelen. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 14/12/2021