Hoe stel ik een FiveM Play Domein in?

Ga naar het klantenpaneel.

Klik op domeinnamen.

Klik dan op de "Domeinnaam" waarop je een play domein wilt maken.

Daarna klik je op "Beheer".

Bij nummer 1. Moet er bij ""Hostname" "_cfx._udp.play" geplaatst worden, bij nummer 2. Moet je bij "Record type" een SRV (Record) selecteren. Bij nummer 3. Moet je "5 35536 play.voorbeelddomein.nl." invullen als "Adres" vergeet niet de naam play.voorbeelddomein.nl te veranderen naar je eigen domeinnaam. Vergeet vooral niet er play. voor te zetten anders zal dit niet werken. Bij prioriteit moet er "10" neer gezet worden.

Bij nummer 1. moet er als "Hostname" "play" ingevuld worden, bij nummer 2. Moet er een "Record type" geselecteerd worden, in dit geval is dat een "A (Adres)". Bij nummer 3. moet het IP Address ingevuld worden. Dit kan gevonden worden op gamepaneel

Ga naar het gamepaneel en klik op je server, Daarna klik je op dashboard.

Wanneer je op je server hebt geklikt en op het knopje dashboard, zie je helemaal onderaan bij "Server Information" en bij "IP:" je server ip address staan.

Uiteindelijk ga je weer terug naar je domeinnaam en vul je dat ip address zonder de dubble puntjes in bij "Adres" Als je terug gaat naar je "SRV" record voer je daar de poort in waar op het moment "35536" staat. Dat is het gedeelte achter de "**:**" de dubbele puntjes

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn een FiveM play domein in te stellen! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 05/02/2022