Hoe kan ik een foto uploaden voor de serverlijst?

Log in op het Panel en klik op je server.

Klik op het kopje Bestanden

Klik op het bestand server.cfg

Scrol naar beneden tot # Loading a server icon (96x96 PNG file)

haal de # weg en verander het naar: load_server_icon serverlogo.png

je slaat je bestand op en Klik Terug op het kopje bestanden

nu ga je een foto van 96x96 pixel uploaden en dan verander je de naam naar serverlogo.png

als je het nu hebt staan zoals de foto hieronder dan is het goed, start daarna je server opnieuw op en wacht eventjes en dan zal de foto in de server lijst staan

Doormiddel van dit artikel zou het gelukt moeten zijn om een foto bij de server lijst toe te voegen. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 15/08/2021