Hoe open ik een UDP poort op de firewall?

Ga naar het klantenpaneel.

Druk op "manage" en selecteer uw dienst als je er meerdere hebt.

Scrol naar beneden en druk op "Manage IP" om de firewall instellingen te openen.

Ga naar het tabje "Firewall".

Volg de legende hier beneden. Kopieer dit exact (behalve de limiet, dat kan je zelf kiezen naar je behoeftes) zodat dit gaat werken.

Het kan zijn dat het niet meteen werkt. Het kan tot 60 minuten duren voordat deze wijzigingen werken.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een UDP poort te openen. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 21/12/2023