Hoe stel ik de PATH DDoS protectie in?

Wij als MC-Node gebruiken PATH DDoS-bescherming. Om dit goed te laten werken staan alle poorten standaard dicht. Dat betekend dat je zonder instelling van de firewall GEEN verbinding kan maken met je VPS/VDS dienst. In deze kennisbank leggen wij uit hoe je DDoS bescherming kan activeren.

Log in op ons klanten paneel en ga dan naar "Beheer".

Selecteer de dienst waar je de DDoS protectie wilt instellen.

Ga naar beneden toe en druk op "Beheer IP".

Je komt nu bij een auto setup van de firewall druk op "Volgende >"

Je komt nu bij een lijst met allemaal applicatie die je op je VPS/VDS kunt beheren. Druk op een applicatie die je gebruikt op je VPS en zet hem aan door vinkje bovenaan.

De standaard poort van de applicatie staat in gevuld wil je dit veranderen kan je dat doen in het text box "Port".

Wil je meerdere poorten toevoegen kan je dit doen door een komma (,) gebruiken. Zie de foto voor een voorbeeld.

Let op je kan achteraf altijd nog je poorten verwijderen of meer poorten toevoegen!

Als je alle applicatie hebt aangezet die je wilt gaan gebruiken druk je op "Volgende >"

Je kunt gebruik maken van een IP Whitelist. Als je IP invult dan kan jij standaard met ALLE poorten verbinden ook al staan ze dicht! Weet je niet je eigen IP? Kijk dan op deze link. (IPv4 invullen geen IPv6) Je kunt hem ook uitzetten dan hoef je geen IP in te vullen en zet je vinkje boven aan uit.

Als je IP whitelist hebt aangezet of uitgezet druk je op "Volgende >"

Je kunt ook Discord Notificaties instellen bij een "grote" aanval van minimaal 10Gbit/s of 10Miljoen packets/s krijg je een Discord berichtje.

Als je Discord Notificaties hebt aangezet druk je op instellen en zal hij protectie instellen.

Let op het instellen van de firewall kan 60 minuten duren! Binnen die 60 minuten kan het NIET of SLECHT werken!

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een de DDoS protectie in te stellen. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 20/04/2023