Artikelen over: Webhost

Hoe maak ik een database aan en beheer ik deze?

Deze kennisbank bestaat uit drie delen. Eerst gaan we een database aan maken, vervolgens gaan we hem goed instellen en als laatst laat ik zien hoe je hem kunt bewerken.

Login op het webhosting paneel.

Ga met je muis over Account Management

Druk vervolgens op MySQL Management.

Druk op CREATE NEW DATABASE.

Vul een naam in voor je database en bedenk een sterk wachtwoord.

Druk op Create Database

Sla de gegevens die je nu ziet goed op.

De database is nu aangemaakt, nu gaan we hem goed instellen.

Druk op de database die je net hebt aangemaakt.

Vul vervolgens bij Access Host % in (Dit doe je zodat je vanaf overal connectie kunt maken met je database), en druk op Add New.

Nu je database goed is ingesteld kunnen we gaan kijken hoe je hem kunt gaan bewerken.

Druk op het phpmyadmin logo, dan wordt je automatisch ingelogd in de ingebouwde database editor.

Hier kunt u alles aanpassen in uw database.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een database aan te maken in testellen en hem te bewerken. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 05/05/2021