Artikelen over: Webhost

Hoe installeer ik een SSL certificaat?

Login op het webhosting paneel.

Klik op "Account manager" en dan op "SSL Certificates"

Klik op "Free & automatic certificate from Let's Encrypt". Selecteer hier je (sub)domeinen waar je een SSL certificaat op wilt hebben. Zodra je dit gedaan hebt druk je op "Force SSL with https redirect" en druk je op "save".

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een SSL certificaat te maken. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 01/03/2022