Artikelen over: Betalingen

Hoe kan ik mijn dienst upgraden naar de Premium Minecraft server?

Bij het upgraden van de server gaan je gegevens verloren. Wij raden dus aan om eerst een backup te maken!

Ga naar de website en klik op mijn diensten.

Klik op de dienst die je wilt stop zetten.

Klik op "Vraag opheffing aan"

Vul een reden in en selecteer een optie bij 2, druk daarna op "Vraag opheffing aan"

Koop nu de nieuwe server op https://mc-node.net/store/minecraft , klik hier op de optie "Premium".

Binnen enkele seconden ontvang je een mail met de bevestiging, je kan nu spelen op je nieuwe sever!

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om je server te upgraden naar de premium optie. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 18/12/2023