Hoe weet ik hoeveel GB ik nodig heb?

Ga naar de website van MC-Node En klik op "Kies het beste pakket voor mij"

Wanneer je op de knop "Kies het beste pakket voor mij" hebt geklikt zie je het Minecraft Keuzehulp. Bij een survival server heb je meestal maar 5 - 10 spelers op de server, de versie 1.17 tot 1.18.2 is ongeveer het zelfde qua pakket en benodigdheden. Als je geschatte speler aantal en plugins hebt geselecteerd, klik je uiteindelijk op "Bereken het beste pakket"

Daarna als je op "Bereken het beste pakket" hebt geklikt krijg je het scherm in je beeld welk pakket het beste is aangeraden voor jou.

Doormiddel van dit artikel zou u te weten gekomen moeten zijn hoe u het beste een pakket kan selecteren en hoeveel GB je dus nodig hebt. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op