Hoe voeg ik een OpeVPN filter toe?

In deze kennisbank leggen we uit hoe je een OpeVPN filtert kunt toevoegen via ons klanten paneel. Door de filter is je OpeVPN server bescherm tegen DDoS aanvallen!

Weet je niet hoe je bij DDoS protectie instelling moet komen? Kijk dan hier: Hoe kom je bij je DDoS protectie instellingen?

Ga naar tabje "Poorten".

Druk op profiel en druk op OpeVPN.

Nu kun OpeVPN poort invullen.

Let op! Het kan 60 minuten duren voordat alle veranderingen in je DDoS protectie compleet werken!

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een OpeVPN filter te gebruiken. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op

Bijgewerkt op: 24/02/2023