Je klik op het knopje "Account Manager" links bovenin.

Dan klik je op het knopje SSL Certificates.

Dan zie je een knopje staan Free & automatic certificate from Let's Encrypt.

Als je daarop hebt geklikt zie je een allemaal vakjes. Druk dan op het vakje met alleen je domeinnaam.

Als je dat hebt gedaan klikt u op het groene knopje "Save"

Wanneer u dat heeft gedaan ziet u "Certificate and Key Saved." En dan ziet u staan LetsEncrypt request successful. Dat betekend dat het gelukt is met ssl op uw domeinnaam te zetten.
Meestal kan het even een paar minuten duren totdat uw website ssl erop heeft staan.

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om ssl op uw webhost/website te zetten. Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op