Het is raadzaam om eerst altijd een backup te maken voordat de modpack geïnstalleerd word. Een backup kan worden gemaakt in een aantal stappen.

Ga naar het gamepaneel en klik op je server.

Klik bovenaan op "Modpacks".

Vul de naam in van de gewenste modpack en klik op "installeer modpack"

Klik op "start installatie"

Klik op "console"

Wacht tot de meldingen van "installing" weg zijn.

Klik op "start" om de server met de nieuwe modpack te starten

Doormiddel van dit artikel zou het je gelukt moeten zijn om een modpack te installeren op je server! Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, dan staan onze medewerkers voor jou klaar: Neem contact op